Maatregelen in verband met het coronavirus (Covid-19) – Huisartsenpraktijk Hoef en Haag – Hoef en Haag
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hoef en Haag
Bastionstraat 21 4125TV
Hoef en Haag

Maatregelen in verband met het coronavirus (Covid-19)

laatste update 01-02-2022

Deze maatregelen zijn vooral gericht op het beschermen van oudere en kwetsbare personen (met een hoog risico op een ernstig beloop van Covid-19) en het in stand houden van de gezondheidszorg

  • Bel of mail bij klachten of vragen eerst naar de assistente, kom niet zonder overleg naar de praktijk
  • Als er sprake is van koorts, hoesten of verkoudheidsklachten en het is medisch noodzakelijk om door de huisarts gezien te worden, zullen wij u zien op een speciaal spreekuur vanaf 15.30 uur of een huisbezoek inplannen als u te ziek bent om naar de praktijk te komen. Hierbij zal de huisarts beschermende kleding dragen.
  • Wij willen u vriendelijk verzoeken bij koorts en/of luchtwegklachten buiten of in de auto te wachten en niet in de wachtkamer plaats te nemen!
  • Bij overige afspraken in de praktijk (waarbij er geen COVID-19 verdenking is) kunt u wel in de wachtkamer plaatsnemen en houden we zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand aan. Dit betekent dat er maximaal 3 patiënten tegelijk in de wachtkamer kunnen zitten. Kom niet te vroeg voor uw afspraak en wacht indien mogelijk in uw auto tot het afgesproken tijdstip.
  • Wij vragen onze patiënten en hun eventuele begeleider indien mogelijk een mond-neusmasker te dragen in onze praktijk.
  • U kunt ook gebruik maken van het patientenportaal voor een e-consult.

Angst en spanningsklachten? Klik hier voor Corona, zelfzorg informatie POH GGZ

Informatie over inzage van uw medische dossier op de Huisartsenpost? Klik hier voor Tijdelijke inzage dossier tijdens coronacrisis

Voor meer actuele informatie en adviezen kunt u de volgende websites raadplegen: