Huisartsenpraktijk Hoef en Haag – Hoef en Haag
Header afbeelding

Welkom bij huisartsenpraktijk Hoef en Haag

Wij zorgen, mét u!

Begin 2017 is onze praktijk geopend. Wij nemen patiënten aan uit Hoef en Haag en Hagestein. Voor het aannemen van nieuwe patiënten woonachting in Vianen, Everdingen en Zijderveld zijn wij helaas gesloten.

U kunt zich hier aanmelden. Indien u behoefte heeft aan een kennismakingsgesprek, neem dan telefonisch contact op met de praktijk.

Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws, of meld u aan bij onze facebookpagina!

 

Als u wisselt van huisarts

  • Licht uw oude huisarts mondeling, telefonisch of schriftelijk in dat u van huisarts verandert.
  • Vraag uw oude huisarts uw dossier naar uw nieuwe huisarts op te sturen.

Eventueel kunt u een gesprek met een huisarts aanvragen voordat u een definitieve keuze maakt. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (momenteel beperkt of online in verband met de Corona maatregelen) u kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. Op de website thuisarts.nl/kennismakingsgesprek-met-huisarts vindt u tips ter voorbereiding op een kennismakingsgesprek.

Meer informatie hierover vindt u op de website van de rijksoverheid.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Afspraak maken

 Bel 0347-200001

Bij medische spoed buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost Nieuwegein Telefoon 088 – 1309660. De Primair Huisartsenpost Nieuwegein bevindt zich naast de spoedeisende hulp van het Sint Antonius Ziekenhuis.

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

Sinds 01-07-2020 kunt u uw medische gegevens daarna online lezen via uw eigen telefoon of uw computer. Na het inloggen met uw eigen inlog-gegevens ziet u uw gegevens over uw gezondheid. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling. Voor meer informatie kunt u hier klikken om de informatiefolder bekijken.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? U kunt inloggen op uw computer via de patiënten omgeving op de website of op uw telefoon via de Uw Zorg online app. U dient zich hiervoor wel eerst te registreren.