Nieuws – Huisartsenpraktijk Hoef en Haag – Hoef en Haag
Bastionstraat 21 4125TV Hoef en Haag Tel:0347-200001
Header afbeelding

Nieuws

Dit doen schimmels in huis met je gezondheid

Publicatiedatum: 08-02-2023

In één op de tien woningen is schimmel aanwezig. De bruine, grijze of zwarte plekken kunnen hardnekkig zijn en na verwijdering weer terugkomen. Maar waarom is het nou zo belangrijk om schimmel te verwijderen? En hoe voorkom je dat het terugkomt?

Lees verder over 'Dit doen schimmels in huis met je gezondheid' op nu.nl

Vaccineren COVID-19

Publicatiedatum: 07-07-2021

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona? In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Lees verder over 'Vaccineren COVID-19'

Inschrijven

Publicatiedatum: 07-07-2021

Wij zijn geopend voor nieuwe patiënten uit Hoef en Haag, Hagestein, Everdingen en Zijderveld.

Lees verder over 'Inschrijven'

Triage

Publicatiedatum: 07-07-2021

Als u een afspraak wilt maken op het spreekuur van de huisarts informeert de doktersassistente naar de reden van uw komst. Dit heet triage. Triage zorgt ervoor dat u, als patiënt de juiste zorg krijgt, op het juiste moment, door de juiste hulpverlener. Om een aantal redenen is het belangrijk dat ...

Lees verder over 'Triage'

Bloedafname Saltro

Publicatiedatum: 07-07-2021

Op maandag, woensdag en vrijdag is de Saltro aanwezig op onze locatie voor bloedafname op afspraak. Op maandagen van 08.00 tot 10:00 en op woensdagen en vrijdagen van 8:00 tot 9:30. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u een afspraak maken via de Saltro.

Lees verder over 'Bloedafname Saltro'

Corona maatregelen

Publicatiedatum: 07-07-2021

Nieuwe maatregelen in verband met het coronavirus (Covid-19) Deze maatregelen zijn vooral gericht op het beschermen van oudere en kwetsbare personen (met een hoog risico op een ernstig beloop van Covid-19) en het in stand houden van de gezondheidszorg – Draag in de praktijk een mondkapje. Wilt u zich laten ...

Lees verder over 'Corona maatregelen'